tiistai 14. elokuuta 2012

Pitsikuviota nudepohjalla

Innostuin käymään CesarsShopin avoimissa ovissa viime viikolla, ja mukaan tarttui muutama Essien lakka sekä uusi Konadin laatta ja musta lakka. Niitä piti tietysti päästä kokeilemaan ja tässä lopputulos:


Pohjalla on kolme kerrosta Essien lakkasävyä 512 Iced Chai Latte, josta havaitsin myös, että toimii varmasti loistavasti glitter sandwichin päällyslakkana. Päälle laitoin koko kynnen kuvion Konadin laatalta m73. Minulle tulee tuosta kuviosta ihan pitsi mieleen, tiedä sitten johtuuko se erityisesti tuosta väriyhdistelmästä. Lopuksi vielä koristetimantteja ja helmenpuolikkaita, ja valmis!

Koko kynnen leimailu oli nyt ensimmäistä kertaa testissä, ja tykkäsin kovasti. Ajattelin aluksi, että se olisi hankalaa, mutta yllättävän hyvin onnistui ensimmäisellä kokeilukerralla jo. Varsinkin tuo musta lakka vaikutti jotenkin paremmalta kuin ne Konadin pikkulakat, jotka tulivat setin mukana. Osa kuvioista jäi vähän heikoksi, mutta Konad-tekniikkani kehittyy kyllä koko ajan. :)

Koulun kanssa on ollut aika kiirettä, mutta yritän löytää aikaa blogin kehittämiselle. Olen ajatellut, että voisin tehdä tänne ainakin listan lakoista (olisi hyötyä ainakin itselle) ja listan koristelutyyleistä, joita olen kokeillut ja joita haluaisin kokeilla. Kehitysehdotuksia saa mielellään myös kertoa! :)

4 kommenttia:

  1. Ihana toi laatta! Tykkään nudekynsistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihastuin siihen laattaan tosi paljon! Siinä on se ihana nuottikuvio myös mukana, ja sitäkin pitää päästä testailemaan. :)

      Poista