perjantai 6. heinäkuuta 2012

Perinteinen ranskalainen manikyyri

Viikonloppuna on tiedossa hienot juhlat, joten päätin tehdä hillityt ja nätit kynnet. Mikäpäs olisikaan klassisempaa kuin ranskalainen manikyyri! Ostin viime viikonlopun reissullani lakkojen lisäksi kynsitarroja, joita käytin koristelussa. Lisäksi sain äidiltä jotain porukoiden luona pyörineitä tarroja, joita kumpiakin käytin näissä kynsissä.


Näin aloittelevana kynsihifistelijänä voin sanoa, että ranskikset on helpommin sanottu kuin tehty. Valkoinen kärki on tehty käsin ilman teippejä, eikä ollut tosiaan ihan helppoa tehdä etenkään oikeaan käteen. Siksipä kuva myös vasemman käden kynsistä. :) Jouduin uusimaan monet kynnet useasti, mutta en luovuttanut, ja lopputulos oli vähintäänkin tyydyttävä. No, oikean käden yksi kynsi kaipaisi vielä uusintaottoa, mutta laiskuuteni vuoksi se saa jäädä.

Kuten kuvassa näkyykin, tein ensin valkoisen kärjen ja vasta sen jälkeen lakkasin päälle. Tämä tyyli sopi minulle paremmin, koska pienet virheet valkoisen lakan kanssa jäivät sitten toisen alle. Rohkeammat ja taitavammat voivat myös kokeilla tehdä kärjen lopuksi. Näihin perinteisiin kynsiin käytin Wet n Wildin sävyä E449C French White Crème ja päälle laitoin Goshin sävyn 545 Milky Way. Tarroista osa on Fing'rsin, osa jotakin vanhoja, joista ei tarkempaa tietoa.

Seuraavaksi pohdinnassa on se, mitä välineitä olisi hyvä hankkia. Esimerkiksi joku tarkempi sivellin olisi voinut helpottaa noiden kärkien tekemistä... Kertokaa, jos on ideoita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti