tiistai 10. heinäkuuta 2012

Mintunvärinen glitterikerrosleipä

...eli glitter sandwich on tämän päivän lakkaus! Mintunvihreän sävyt ovat aivan ihania ja ne ovat aina olleet yksiä lemppariväreistäni, ja onneksi tätä väriä ja muita ihania pastellisävyjä on kauppojen lakkahyllyt pullollaan. :) Glitter sandwich tarkoittaa sitä, että ensiksi pohja lakataan halutulla sävyllä, tässä tapauksessa mintunvihreällä, sen päälle lakataan glitterlakkaa, ja lopuksi päälle laitetaan hieman läpikuultava lakka, jolloin glitterit jäävät kahden lakkakerroksen väliin kerrosleivän tapaan. Tässä päivän aikaansaannos (olenpas myös ruskettunut hurjasti):


Olen lopputulokseen tosi tyytyväinen, ja aion varmasti lakata kynnet tähän tyyliin uudestaankin. Pohjalla on Wet n Wildin sävy E2181 I Need a Refresh-Mint, glitterlakka on Wet n Wildin E238C Party of Five Glitters ja päällä edellisessäkin lakkauksessa käytetty Goshin sävy 545 Milky Way. Pohjalla oleva väri on luonnossa aavistuksen vihreämpi. Tämänvärisiä ja -tyylisiä glitter sandwicheja on muissakin blogeissa tehty erittäin paljon, ja minun inspiraationani toimi Sonnela-blogi, jossa on myös näppärä tutorial glitter sandwichien tekoon. Kannattaa myös laittaa googlen kuvahakuun "glitter sandwich", niin saa vähän useampia esimerkkejä näytille.

Viime viikon ranskissähellykseen verrattuna nämä olivat paljon helpommat kynnet tehdä! Muut aloittelijat siis, suosittelen testaamaan. Tuossa Wet n Wildin minttulakassa oli minulle ennestään tuntematon sivellin, sellainen normaalia leveämpi. Totesin sen melko toimivaksi, ja lakka levittyi muutenkin tosi tasaisesti. Lakka on Megalast-sarjasta, ja oletan, että muissa väreissä on samanlainen sivellin. Tätä laitoin kaksi kerrosta, ja muita yhden, päälilakkaa tosin jouduin hieman säätämään, kun aluksi meni eripaksuisia kerroksia eri kynsille.

Tässäpä tällä kertaa, yritän pitää näitä nyt muutaman päivän. Paljon ideoita tosin on uusiin kynsiin, joten katsotaan, kuinka kauan maltan odottaa niiden testaamista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti