keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Ensimmäiset kynnet - graffitia!

Vihdoin toimivan netin ääressä... Lähdin käymään mökillä ja nettiyhteyden piti toimia, mutta eipä sitten pelittänytkään, joten ensimmäinen varsinainen kynsipostaus tulee vasta tässä. Tein kynnet jo sunnuntai-iltana, mutta en sitten ehtinyt ottaa kuvia ja muuta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.


Innostuin viikonloppuna hankkimaan kaikenlaisia uusia lakkoja kokeiltavaksi, ja tässä ensimmäiset. Valkoinen lakka alla on Wet n Wild:n sävy E449C French White Crème ja päällä on Golden Rosen graffitilakka, sävy 04. Laitan jossain vaiheessa erillisen postauksen uusista lakoista, ja siitä sitten näkee purkit tarkemmin. Nämä kaksi on ostettu Seppälästä.

Valitsin ekaksi kokeilukerraksi värit, joilla on iso kontrasti, koska ei ollut ihan tietoa siitä, miten tuo graffitilakka toimii ja näkyy kynnellä. Kuvassa se on melko punainen, kynsillä vähän pinkimpi. Valkoista lakkaa laitoin kaksi kerrosta, mutta kolmekin olisi voinut olla hyvä. Näytti aluksi ihan hyvältä ennen tuota graffitilakkaa, mutta kun laitoin graffitilakan, niin se tavallaan veti mukanaan tuota aluslakkaa, aiheuttaen läpinäkyviä kohtia (esimerkiksi keskisormen kynnellä näkyy). Graffitilakka kuivui ihan älyttömän nopeasti, ja ensimmäisen kynnen kohdalla melkein säikähdin sitä. :D Sitä kannattaa laittaa ainakin peukaloihin ihan kunnollinen määrä jo ensimmäisellä siveltimellisellä, koska toista ei ehdi laittaa, kun edellinen on jo kuivunut.

Lopputulos oli melko hauska! Pohjavärinä voisi toimia joku vaaleanpunainen, niin ei olisi noin iso ero värien välillä. Tämä graffitilakka oli kuitenkin kiva kokeilu, ja voisi toki joskus hankkia muunkin värisiä. Tämä lakka ei ollut kovin kallis, niin en osaa sanoa, olisiko joku kalliimpi toiminut paremmin. Osan kynsistä jouduin tekemään uusiksi, kun graffitilakka ei aluksi halkeillut riittävästi. Onneksi muuten tuo peukalo on vähän blurrimpi kuvassa, siinä nimittäin valkoinen lakka teki kuplia aika pahasti. Pitänee selvittää, mikä aiheuttaa kuplat ja voiko siihen itse vaikuttaa.

Seuraavat kynnet teen joko vielä tänään tai sitten huomenna, postausta joka tapauksessa luvassa parin päivän sisällä. Kertokaa ihmeessä vinkkejä kupla-asiaan tai muuta kommenttia kynsiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti